Serwis wykorzystuje pliki cookie np. aby zbierać dane, dotyczące ruchu na stronie. Decydujesz o akceptacji plików cookie w ustawieniach przeglądarki.
Serwis wykorzystuje pliki cookie np. aby zbierać dane, dotyczące ruchu na stronie. Decydujesz o akceptacji plików cookie w ustawieniach przeglądarki.
+48503663933 [email protected] Rządza 10E, 05-304 Stanisławów 24h

Opinie

Rekomendacje CoolTRONIC.pl Dowiedz się, co myślą partnerzy o naszej agencji interaktywnej

rgb 1

Big Trade Group sp. z o.o.

Spółka zajmująca się handlem hurtowym
Polecamy CoolTRONIC.pl za usługi graficzne i programistyczne, wyretuszowane zdjęcia są piękne. Są nagradzane w modowych katalogach i zyskują popularność na Instagramie. Z czystym sumieniem możemy polecić zespół, który pomógł nam w wielu ważnych i stresujących chwilach i mamy nadzieję na dalszą współpracę w sprawach marketingowych, tworzeniu stron internetowych, a zwłaszcza grafiki w nadchodzących latach.
logorAsset 1

ROZMAT

Firma architektoniczno-projektowa
Dzięki nowej stronie nasza firma pojawiła się w Internecie. Nasze logo powstało z artystycznej pasji i specyfiki naszej branży. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z CoolTRONIC.pl i liczymy na długofalową współpracę.
nailbar transparent 1

ŚWIEŻO MALOWANE NAILBAR

Salon kosmetyczny
Chcemy polecić usługi graficzne oraz programistyczne spółki CoolTRONIC.pl, retuszowane zdjęcia są przepięknie, uzyskały nagrody w katalogach modowych i zyskują popularność na Instagram. Z czystym sumieniem możemy polecić zespół, który pomógł nam w wielu ważnych i stresujących momentach, chcemy kontynuować współpracę przez kolejne lata w kwestiach marketingowych, tworzenia strony internetowej, a szczególnie w grafice.

Recenzje CoolTRONIC.pl z Facebook Dowiedz się, jak tworzymy strony i sklepy internetowe, grafikę, wideo i marketing dla naszych klientów

    Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi przez tą firmę. Firma wykonała dla mnie wizytówki i pieczątki świetnej jakości!. Serdecznie polecam!

    Łukasz Wiącek Avatar Łukasz Wiącek
    16 July 2022

    Najlepsza firma informatyczna! Wspaniały zespół z idealnym podejściem 🙂 Perfekcyjnie przygotowują powierzone im zadania jak i bezbłędnie poruszania się w najtrudniejszych tematach ! Szczególnie polecam Pana Pawła Potackiego ogrom wiedzy i cierpliwości do klienta!

    Marti Faliński Avatar Marti Faliński
    4 March 2022

    Bardzo dobra firma. Profesjonaliści wykonujący naprawdę świetną pracę. Polecam.

    Kinga Papuga Avatar Kinga Papuga
    28 July 2022

    Wykonali dla mnie wizytówki, pieczątki oraz ulotki. Jestem szczerze zachwycona z ich pracy. Próbowałam już w dwóch innych firmach, lecz ta zajęła się tym perfekcyjnie. Bardzo profesjonalna firma. Bardzo polecam!

    Paulina Strycharska Avatar Paulina Strycharska
    20 July 2022

    Firma wykonała dla mnie ulotki. Jestem bardzo zadowolony wszystko poszło bezproblemowo. Ulotki były gotowe na podany termin! Serdecznie polecam.

    Jacek Górski Avatar Jacek Górski
    17 July 2022

    Ta firma wykonuje naprawdę świetną robotę. Wykonali dla mnie ulotki oraz wizytówki. Bardzo się cieszę, że do nich trafiłam. Bardzo polecam

    Anna Dmitrzak Avatar Anna Dmitrzak
    27 July 2022

    Bardzo konkretna firma. Świetnie wykonują swoją pracę. Widać dże przykładanie się do kżdego zlecenia, dbanie o kżdy szczegół. Bardzo polecam

    Stefan Stefan Avatar Stefan Stefan
    1 August 2022

    Współpraca z tą firmą znakomita. Zlecenia wykonują bardzo dbale i dokładnie. Polecam.

    Zuzanna Adamczyk Avatar Zuzanna Adamczyk
    29 July 2022

Sprawdź opinie CoolTRONIC.pl z Google Tworzymy niepowtarzalne strony i sklepy internetowe, zaprojektowane z pasją i kreatywnością.
Oferujemy również profesjonalne usługi graficzne, filmowe i marketingowe.

    Baner i ulotki reklamowe na najwyższym poziomie. Szybkie terminy realizacji. Super kontakt

    Kazia Bednarz Avatar Kazia Bednarz
    19 November 2022

    The service was done to perfection. The logos I received were top-notch. I will definitely use their services again!

    Liliana Zarzycka Avatar Liliana Zarzycka
    16 November 2022

    Strona www bardzo mi się podoba

    J Bronisz Avatar J Bronisz
    19 November 2022

    Usługa wykonana na medal. Logotypy jakie otrzymałam były z najwyższej półki. Na pewno skorzystam z ich usług ponownie!

    Liliana Zarzycka Avatar Liliana Zarzycka
    19 November 2022

    Tworząc firmę i budując markę osobistą wybór Agencji Reklamowej z całą pewnością stał się pierwszym czynnikiem sukcesu. Stworzenie strony internetowej zgodnej z moją misją życiową i wartościami, przygotowanie materiałów na social media, każde zlecone zadanie wykonano na miarę dzieła sztuki, z uważnością na moje potrzeby, oczekiwania moje i moich klientów oraz w oparciu o najlepsze trendy na rynku.... Czytaj więcej...

    Marek Marecki Avatar Marek Marecki
    6 September 2022

    Bardzo serdecznie polecamy Agencję Cooltronic. Pełne profesjonalizmu indywidualne podejście do klienta, bardzo elastyczny sposób komunikacji. Zespół ze świetną atmosferą, elitarny w swojej branży. Również czas wykonania oraz cena dają poczucie bezpieczeństwa oraz dobrze zainwestowanych pieniędzy. Świetny wybór dla każdego kto chce się rozwijać we współpracy z najlepszymi

    Kamperowcy Kamperowcy Avatar Kamperowcy Kamperowcy
    11 September 2022

    Banner and advertising leaflets at the highest level. Fast delivery times. Great contact

    Kazia Bednarz Avatar Kazia Bednarz
    13 November 2022

    Ok

    Piotr Michalak Avatar Piotr Michalak
    19 April 2023

Social Media

Copyright © CoolTRONIC.pl 2023. Wszystkie prawa zastrzeżone. Polityka prywatności